1.10.06

Bouzoukia Part Deux

Αρχίζω και ανησυχώ! Αρχίζουν και μου αρέσουν τα μπουζούκια! Εντάξει, όχι για κάθε εβδομάδα, ούτε καν για κάθε μήνα... αλλά για το κάτι "σπέσιαλ" τα προτιμώ από τα κλαμπ, that's for sure. Μια καλή πίστα μου φαίνεται πιο αξιοπρεπής τρόπος διασκέδασης από το σαρδελοκούτι της Figaro ή του Casa la Femme.

Χτες πήγαμε στο Fix (Μαζωνάκης-Χαλκίτη-Μίχας-Μάξιμος-Καπάκου), επ'ευκαιρίας της επίσκεψης στη μαγευτική μας πόλη του Ιάπωνα πρώην συμφοιτητή της άρτι αφιχθείσας από τη Μεγ. Βρετανία φίλης Δήμητρας. Ο Σιγκέ δεν είχε ξαναβγεί από τη χώρα του πριν πάει στο εξωτικό Colchester για το Μάστερ του και, προφανώς, δεν είχε ιδέα περί ελληνικής διασκέδασης.

Τον πήγαμε λοιπόν να δει το τι είναι η "πίστα"! Υπήρχε αρκετό φροντιστήριο τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δε νομίζω να κατάλαβε περί τίνος πρόκειται μέχρι που ξεκίνησε το show! Να το φωτορεπορτάζ της εξόδου λοιπόν... (είπαμε, μου αρέσει να φωτογραφίζω στα μπουζούκια!)

Η εκπληκτικής σύλληψης φωτογραφία στην κορωνίδα είναι από το διπλανό τραπέζι των 10(!) γυναικών κατά τη διάρκεια της άγριας ομορφιάς ώρα του τσιφτετελιού.

Από το πρόγραμμα της Βικτώριας Χαλκίτη

Ετσι εντυπωσιάσαμε τον Γιαπωνέζο! Η είσοδος του Μαζωνάκη και-καλά-με-απαγάγουν-οι-εξωγήινοι.

Ο Μαζωνάκης την ώρα που τον απαγάγουν οι σατανικοί εξωγήινοι.

Τελικά το παν στη φωτογραφία είναι ο φωτισμός!

Μια, όντως, πολύ καλή ιδέα του σκηνοθέτη ήταν το να μοιραστούν στους θαμώνες σπινθηρηστήρια (ή όπως άλλως λέγονται) κατά τη διάρκεια της απαγγελίας του άσματος "Σάββατο" - η ατμόσφαιρα στο μαγαζί ήταν μαγική!

Ε ναι λοιπόν! Ο Γιαπωνέζος χόρεψε ΚΑΙ τσιφτετέλι!

Γεια σου ρε Σιγκέ με τα ωραία σου!

Δυστυχώς δεν υπήρχε τόσο eye candy όσο την προηγούμενη φορά που πήγαμε στο Βαλάντη-Πάολα. Το σπουδαίο σχήμα που αναμένει σύσσωμη η Θεσσαλονίκη τώρα είναι το Sotis Volanis - Περικλής Στεργιανούδης που εμφανίζεται στο κέντρο "Φαντασία" της οδού Λιοσίων!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άπαιχτες φωτογραφίες όπως πάντα. Νομίζω ότι θα είναι Bouzoukia Trilogy όμως... :)

Και μετά το prequel! Bouzoukia: The beginning!

Jimmakos