23.7.06

Πρώτο post!

Ανοιξα τον λογαριασμό χτες αλλά δεν είχα το κουράγιο να γράψω. 23 Ιουλίου, έξω σκάει ο τζίτζικας και δεν κατάφερα να πάω για μπανιο... το Νοέμβριο που θα έχει τον σκατόκαιρο θα με βρίζω, το ξέρω.

Βαρεμάρα, οπότε είπα να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι, μια που το αναβάλλω εδώ και μήνες. Καθάρισα το πατάρι, καθάρισα την ντουλάπα, έπλυνα και το μπαλκόνι, πέταξα και 4 μεγάλες σακούλες μη φορέσιμα πια ρούχα από το γυμνάσιο.

Κανονικά θα έπρεπε να διαβάσω και λίγο σήμερα για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, νισάφι, διαβάζω μεσοβδόμαδα, μην καταστρέφω και τα Σαββατοκύριακα. Με έπιασε που με έπιασε η προκοπή να καθαρίσω το σπίτι, μην ξαναπέσω στη λούμπα υπολογιστής-τηλεόραση-διάβασμα και ξαναμιζεριάσω.

Ανέβασα χτες και τις φωτογραφίες από το Reading το 2002 και έστειλα στους συμφοιτητές μου να τις δουν. Σκαναρισμένες αναλογικές, άθλιες, ούτε τα χρώματα έκατσα να φτιάξω. Βλέποντάς τες μέσα στον υπολογιστή μοιάζουν σαν φωτογραφίες από μια άλλη εποχή, σαν να τις έβγαλα το 1965 "τότε που τα πράγματα ήταν πιο ωραία"... Η ελληνοπαρέα, κάποιο διάβασμα και κάποιες εργασίες και η συνεχής προσμονή της Ελλαδάρας. 4 χρόνια τώρα στην Ελλαδάρα, 23 Ιουλίου και περιμένω (πάλι) να έρθει η Δευτέρα να πάω (πάλι) στη δουλειά γιατί μου την σπάει η Κυριακή. Ιδιαίτερα όταν στο σαλόνι έχει 32 βαθμούς. Τελικά μάλλον την Αγγλία ακόμη δεν την ξεπέρασα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο βρε Γιάννάκη! Να έχεις πάντα όρεξη να γράφεις και να διαβάζουμε, να βλέπουμε και τις φωτογραφίες. Ελπίζω σύντομα να δούμε και το www.nisyrios.com...

Και εις ανώτερα!

Jimmakos

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, πάρα πολυ όμορφη δουλειά, μπράβο σου για το μεράκι και την διάθεση, τοσο για τις φωτογραφίες όσο και για την αισθητικη που είναι υψηλού επιπέδου. Και εγω χρωστάω φωτογραφίες από την Αγγλία, έχω σε φιλμ καμιά 60, και ελπίζω να τις ανεβάσω κάποτε στο site σου! Μέσα σε αυτές είναι και μερικές φωτογραφίες-έκπληξη που θα συζητηθούν.

Αυτά, καλές διακοπές να έχουμε και καλό διάβασμα για ΑΣΕΠ.
Τάσος

Ανώνυμος είπε...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»