6.1.07

Ενδοξη Σοβιετική Ένωση!

Όσοι ήταν να δείτε το post το είδατε - είπα να το αποσύρω, μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή και με περιμένουν αύριο δυο τετράγωνοι με Mercedes του 1985 έξω από το σπίτι μου και με ψάχνετε μετά...

6 σχόλια:

sgoubaki είπε...

de se ksero alla oi ellines genika stis rosides to proto pragma pou blepoun einai i psixi tous ara..kala ekane kai sou steile i kopela...xaxaxa
ante me to kalo kai kalous apogonous...

ps:perimenoume fotos apo to gamo e!!

Nisyrios είπε...

Καλωσήρθες!

Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κανένα email account της πλάκας κάπου και να της στείλω ένα email ως Γιώργος Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας INFO COMPUTERS ΑΕ, μεγάλης και ανερχόμενης δύναμης στον τομέα του λιανεμπορίου υπολογιστών με 4 καταστήματα στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη, 35 χρονών, ζάμπλουτος και μόνος - που ψάχνω πάντα μια "σωστή" κοπέλα που να έχει ιδιαίτερα πνευματικά προσόντα και να μην είναι Ελληνίδα γιατί οι Ελληνίδες με έχουν απογοητεύσει...

Εχω περιέργεια για το τι θα μου απαντήσει...!

Redpill είπε...

Ώπα, ώπα...!
Για μισό λεπτό. Αυτή δεν λέγεται Σβετλάνα. Κάποιο φάβο έχει η λάκκα. Είναι η Olga Chibukovna γνωστή αοιδός-μοντέλα-συνοδός κυρίων εκ της ένδοξης πάλαι ποτέ CCCP.
Ή μήπως η καθαρίστρια της πολυκατοικίας απέναντι... χμμμ, θα σας γελάσω και δε πρέπει.

Compiler είπε...

Ως συνήγορος του κυρίου Παπαδημητρίου, οφείλω να σας ενημερώσω ότι σας έχει κατατεθεί μήνυση για διασυρμό του ονόματος του καθώς και για τον υπενιγμό ότι η επιχείρηση του "INFO COMPUTERS S.A." αναμειγνύεται σε αμφιβόλου ηθικής συνεργασίες με χώρες πρώην ανατολικού μπλοκ. Η εταιρία ασχολείται αποκλειστικά και νόμιμα με τεχνολογίες πληροφορικής και ουδέποτε δεν ήρθε σε επαφή με εμπόρους λευκής σαρκός.



Παρακαλείστε να αφαιρέσετε το παρόν post αμέσως.



Υ.Γ. το παρόν post ανιχνεύτηκε από τα κεντρικά γραφεία Κυρα-Κούλα Ιντελιντζενς. "Kyra Koula is watching you!"

Compiler είπε...

Τώρα ξέρετε τη δύναμη του κ. Παπαδημητρίου. Η μήνυση θα αποσυρθεί εφόσον και αποσείρατε το post σας όμως να θυμάστε πάντα... η Κυρα-Κούλα ξέρει που μένεις!

Nisyrios είπε...

Ελαβα το εξώδικό σας και απέσυρα το εν λόγω άρθρο καθαρά και μόνο για να επιδείξω καλή θέληση και για να σας αποδείξω ότι καμία προσβολή προς το όνομά σας δεν έγινε με δόλο.

Παρόλαυτα, αυτή η συμπεριφορά μου δεν πρέπει επ' ουδενί να εκληφθεί ως αδυναμία χαρακτήρος και να υποτεθεί ότι θα επαναληφθεί στο μέλλον. Παρόμοια επίθεση του κυρίου Παπαδημητρίου στο Υπέροχο Αυτό Ιστότοπο (ΥΑΙ) θα θεωρηθεί δόλια και προμελετημένη και θα ληφθούν όλα τα ένδικα και "χειρωνακτικά" μέτρα.


Με τιμή

Ιωάννης Α. Νισύριος
Αναλυτής χημικός