1.7.08

Ήρθε το καλοκαίρι!


Καλό καλοκαίριιιι!!!

«Το Ρετιρέ»

Είναι μια ιδέα του Γιάννη Διαλανίδη για μια σύγχρονη, εύθυμη κι ηθογραφική τηλεοπτική σειρά.

Στην Αθήνα του σήμερα η Κατερίνα (Κατερίνα Γιουλάκη) ζει με τη μητέρα της (Κούλα Αγαγιώτου) και την ανιψιά της (Τζόυς Ευείδη) σ' ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς.

Η Κατερίνα είναι μια σύγχρονη γυναίκα, υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην COSMOS ΕΠΕ, Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις. Χωρισμένη ήδη από καιρό, έχει διατηρήσει, όμως, μια φιλική σχέση με τον πρώην άντρα της (Δημήτρης Καλλιβωκάς), ο οποίος της φορτώνει όλα τα προβλήματα της προσωπικής του ζωής.

Προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει γενικά στις σχέσεις της με τους συνανθρώπους. Προβλήματα που τα δημιουργεί ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. Τρελή την αποκαλούν οι φίλοι της. Υπερβολή! Κάποιες μικροεκρήξεις είναι μάλλον δικαιολογημένες ζώντας σε μια κοινωνία με πολλά στοιχεία του παραλόγου.

Η Κατερίνα είναι και παρουσιάστρια ενός τηλεοπτικού προγράμματος. Μέσα από την εκπομπή της, που καλεί επώνυμους και κάνει συζήτηση μαζί τους, μας δίνετε η ευκαιρία να σατιρίσουμε κάποιους πετυχημένους του κοινωνικού μας περίγυρου.

Μια από τις κύριες αιτίες που η Κατερίνα μας βρίσκεται συχνά με ταραγμένα νεύρα είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της, στις σχέσεις με τον Χρήστο (Νίκος Κούρος), φαρμακοποιό και η αρνητική στάση της αδερφή του (Νεφέλη Ορφανού).

Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι (Κλαίρη Κατσαντώνη) που γνωρίζει τον Ιάσονα (Παύλος Ευαγγελόπουλος). Παρακολουθούμε την ερωτική τους ιστορία, καθώς και τα πρόσωπα που κινούνται γύρω τους, τη μητέρα του Ιάσονα (Μαρία Μαρτίκα), τη φίλη της Ελένης, Χαρούλα ('Ελντα Πανοπούλου), τον Φοίβο (Τάσος Κωστής), κ.ά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζεται το Ρετιρέ! :)))))

antidoto1980

Nisyrios είπε...

Είσαι απαίσιος!