1.5.07

Πρωτομαγιά report

Πρωτομαγιά σήμερα και βγήκα με το κινητό μου να φωτογραφήσω τις εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας!

A. Η εργατική πρωτομαγιά

Το πρωί πήγαμε στην Αριστοτέλους, στη συγκέντρωση της πορείας της εργατικής πρωτομαγιάς. Γιατί πάνω απ'όλα σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες των εργατών για να μπορούμε εμείς σήμερα να δουλεύουμε 8 και όχι 12 ώρες την ημέρα...

Είναι πάντα χρήσιμο να σημειώνεις μερικά ονόματα!!!
Φωτογραφία που έβγαλε ο Σάκης.

Η πορεία του ΕΚΘ.

Η πορεία των φοιτητικών παρατάξεων, με πολύ περισσότερο παλμό.

Και κάπου εκεί, στη γωνία Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας, εξαφανιστήκαμε για να φύγουμε για Χαλκιδική!

Β. Η trendy πρωτομαγιά!

Αμέσως μετά τις εργατικές πορείες, εξαφανιστήκαμε για να πάμε στο beach bar Pasha, στα μαγευτικά Φλογητά, όπου περιμέναμε να δουμε τον τοπικό ραδιοφωνικό σταρ και uber-trendy αγόρι Τάσο Ριζόπουλο και τον ανθυποτραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη να κάνει πλαίη-μπακ τα τελευταία μεγάλα του χιτ. Προς μεγάλη μας απογοήτευση δε συναντήσαμε κανέναν από τους δυο τους...

(Λίγο υποφωτισμένη, το ξέρω!) Το μαγαζί ήταν γεμάτο από τα τρέντη ξέκωλα της πόλης - με εμφανίσεις που κυμαίνονταν από μαγιώ με τη ρώγα κάγκελο (είχε 25C, όχι 35...) ως το αγαπημένο άουτφιτ της τρέντη Θεσσαλονικιάς "μαύρο-κολάν-με-τζιν-φούστα-από-πάνω για-να-μη-φαίνεται-ο-κώλος-μου" (έλεος!). Ηλικίες 18-25 (με 95% όριο εμπιστοσύνης) και Μ.Ο. τα 22.

Τα τρέντη ξέκωλα της πόλης (αγόρια και κορίτσια) ανυπομονούν να έρθει το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας εποχή - fun, fun, fun! Ατέλειωτο παιχνίδι και funky διάθεση στην πιο groovy παραλία του καλοκαιριού!

Το άρτια οργανωμένο πάρκινγκ του εν λόγω μπητς μπαρ. Μην ξεχνιόμαστε, ο κάθε κάγκουρας που έχει τζιπ / καγκουράμαξο, εκτός από το να προσπαθεί να κάνει τα 55 χλμ της απόστασης Θεσσαλονίκη-Φλογητά με το 30% της ταχύτητας του φωτός (σκοτώνοντας όποιον του σταθεί εμπόδιο εντωμεταξύ) , ΠΡΕΠΕΙ να παρκάρει επειδηκτικά και θεόστραβα ακριβώς μπροστά στο μαγαζί για να μοστράρει αφενός το αμάξι του και αφετέρου το ξανθό ξέκωλο-αμπαζούρ.

Τρέντη φατσούλες της πόλης στο πιο funky beach bar των Φλογητών!

Αγαπημένη καλοκαιρινή εικόνα - η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής στην επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: